(4 portioner)
500 g kycklingfilé
1 vitlöksklyfta
½ aubergin
1 msk grön currypasta OBS! Kolla innehållet i currypastan
Rapsolja till stekning
1 burk kokosmjölk (4 dl)
2 msk fisksås
2 tsk farinsocker
2 tsk färskpressad limejos
hackad koriander
1. Strimla kycklingen, hacka vitlöken och skär auberginen i bitar.
2. Fräs grön currypasta i olja i 1 minut. Lägg i kycklingen och fräs någon minut. Tillsätt vitlök och aubergin och fräs ytterligare någon minut.
3. Häll på kokosmjölk, fisksås och farinsocker. Låt koka ca 5 minuter.
4. Smaka av med limejos. Strö över hackad koriander.
Servera med jasminris, morotssallad och gurksallad med chili.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar